KAROLAH Ingatlanforgalmi és Szolgáltató Kft.
3580 Tiszaújváros, Árpád út 8. fszt. 3.      Tel.: 49/952-763      E-mail: karolah@karolah.hu
Ismerje meg a KAROLAH Ügyfélkapu rendszert!
ÜGYFÉLKAPU
Naprakész információkat szeretne kapni társasházi ingatlana közös költség előírásáról, befizetéseiről, egyenlegéről?
Lépjen be a KAROLAH Kft. ügyfélkapuján:
Még nem ismeri a KAROLAH ügyfélkapu rendszert? Tekintse meg ügyfélkapu tájékoztatónkat, s ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!
Karolah Ingatlanforgalmi és Szolgáltató Kft.
A KAROLAH Kft. a társasházi gazdálkodás könyvelésére a KöltségSQL nevű alkalmazást használja, amely egy pénzforgalmi webes alkalmazás, kifejezetten társasházak részére. SQL alapú, valódi többfelhasználós, Windows és Linux alatt használható program, amely mindenben megfelel a hatályos jogszabályi (társasházi, számviteli, adózási) előírásoknak és kezelni tudja a társasházi működés sajátosságait, kiszolgálja mindazon elvárásokat, amelyek a társasházi ügyvitelhez szükségesek.

1./ Az ingatlan tulajdonos tájékozódhat:

A KöltségSQL - KAROLAH Internetes ügyfélkapun keresztül minden albetét tulajdonos közvetlenül tájékozódhat a közös költség előírásáról, befizetéseiről, közös költség egyenlegéről (hátralék, túlfizetés), valamint társasházának aktuális történéseiről. Partnereinknek mindehhez csupán belépési kódját és jelszavát kell megadnia (ezt az Ön részére kiállított "Egyéni Egyenlegközlő" fejrovata tartalmazza).

2./ A közös képviselő és a számvizsgáló bizottsági tag tájékozódhat:

A KöltségSQL - KAROLAH ügyfélkapun keresztül az Internetes Ügyfélkapu naprakész rálátást biztosít a közös képviselők és számvizsgáló bizottság tagjai részére a közös költség egyenlegekre, bankszámla forgalomra, beérkezett szállítói számlákra, az elszámolt költségekre.

Amennyiben érdekli, milyen kimutatásokat kaphat a KAROLAH Ügyfélkapun keresztül, tekintse meg az alábbi mintákat:Powered by IntelliCode